IMG_0109.jpg

LAD MIG FORTÆLLE DIG MIN HISTORIE, ,

Velkommen til en “genopfundet” Paintboks.com.

Mit navn er Patrick Barrow for nogle mennesker er jeg bare PJ.

Paintboks.com er mit barn og jeg startede det tilbage i 2012 primært som en hobby, med målet om at vise og sælge mine malerier. Jeg har været meget heldig, og mine kunstværker har været meget populære. Men desværre kan de ikke “betale min husleje” så jeg har arbejdet i cateringbranchen som kok i de sidste 45 år.  


Den 13. december 2018 blev mit liv dramatisk ændret på grund af en arbejdsulykke hvor jeg skar mit håndled på min højre hånd. Jeg skar bla. flere bøjesener og en stor nerve over! Min hånd blev opereret to gange over tre dage og et fantastisk team af operations personale reddede den!

Der er nu snart gået seks måneder siden ulykken og min hånd ser næsten normal ud, men  den er ikke normal! Den fungerer ikke som den gjorde før ulykken. Jeg lider af konstante nervesmerter i mine fingre, tommelfinger og håndflade. Jeg er på daglig dosis af forskellig smertestillende medicin, herunder min “bedste ven” morfin. Jeg ved, jeg ikke vil kunne være i stand til at male nu og i måske i lang  tid og med hensyn til mit arbejde som kok, så kender jeg  ikke svaret på det! Alt i alt, går jeg igennem en dårlig tid lige nu og nogle gange er jeg så vred på livet, for at være endt op i denne situation.

Det, der holder mig i gang er håbet! Jeg ønsker så meget, at smerten vil stoppe! Og så overfloden af kærlighed fra familie og venner og min "ene og alene" T. 

Jeg føler mig så velsignet for det jeg har. Jeg er virkelig taknemmelig for de mennesker, der har gjort så meget for mig, så uden at lyde “corny” ønsker jeg at  betale det tilbage ...... og det kan jeg gøre med Paintboks!


Ok... Lad os genopfinde mit barn Paintboks... og "Betal-det-forward"...


Til alle kunstnere der ude, som kæmper med at komme videre eller i gang!

Send mig digitale billeder af dine malerier med salgspriser og kontaktoplysninger til købere, så vil jeg sætte dem på min hjemmeside,,,, gratis! 


Men! der er 2 regler:


1. Intet politisk, religiøst eller racistisk tema vil blive offentliggjort på Paintboks så send ikke noget sådan!


  1. Du skal “betale-det-forward” en dag, når du er en berømt kunstner! 


Send dine ting til: Pjjbarrow@icloud.com 


# # Send ikke dine bankkontooplysninger, jeg ønsker ikke at kende dem!!! 

Alle transaktioner vil finde sted mellem dig og køberen....